jarabin.edina@t-online.hu

bababarát vendégház

Bemutatkozás

2007. óta működő Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat fő tevékenységi köre a babysitter és házvezetőnő közvetítés. A sikereken felbuzdulva további szolgáltatásokkal szeretnénk a kisgyermekes családokat segíteni. Így jött létre 2014. tavaszán a Happy Mammy Bababarát Vendégház Orosháza-Gyopárosfürdőn a Gyógy és Élményfürdő szomszédságában. A Happy Mammy színvonalához hű barátságos, gyerekbarát berendezés, ugyanakkor valódi vidéki hangulat.

A bababarát vendégház kialakítását saját tapasztalatom inspirálta. Négy gyermekes családanyaként megtapasztaltam milyen nehéz egyáltalán összepakolni egy utazáshoz, hogy minden szükséges kellék meglegyen. A pakolás végén pedig már csak reménykedem, hogy még a gyerekek is beférnek az autóba…

Viszont szállást sem könnyű találni, a szűk szállodai szobák szinte kizárva egy nagyobb család számára, a többi apartmanos szálláshelyeken pedig ritkán gondolnak a kisgyerekes családokra, illetve a berendezés színvonala sem igazán barátságos. Ezért született meg a Bababarát Vendégház ötlete, hogy kisgyermekes családoknak színvonalas, de ugyanakkor kedvező áru szállást kínáljon egy fantasztikus wellness központ szomszédságában. A későbbi tervekben szerepel egy játszótér, biokert és kisállatkert létrehozása, mely által a vidéki hangulatot szeretnénk hangsúlyozni, illetve megismertetni a gyermekekkel.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2016 nyarán újabb Happy Mammy Bababarát Vendégházat nyitunk, hogy még több vendégünk számára nyújthassunk örömteli pillanatokat pihenésük során!

Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeinkként tisztelhetjük!

Üdvözlettel:

Jarabin Edina (foglalás, ajánlatkérés, információ)
+36-20-5445-850

Jarabin Gyula (érkezés, kulcsátadás, fizetés)
+36-20-9577-400

Please publish modules in offcanvas position.

homepage